Σφοδρή τουρκική επίθεση στον Ακιντζί : Δεν βγάζει άχνα για τη γαλλική παρουσία στη «νότια Κύπρο»
Αρθρογράφος της τουρκικής εφημερίδας Μιλιέτ επιτίθεται στον τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί για τη σιωπή του, όπως σημειώνει, σχετικά με τις εντάσεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αποκαλώντας τον «παραμυθένιο πρόεδρο».
Αρθρογράφος της τουρκικής εφημερίδας Μιλιέτ επιτίθεται στον τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί για τη σιωπή του, όπως σημειώνει, σχετικά με τις εντάσεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
«Δεν βγαίνει άχνα»
Σύμφωνα με την ενημέρωση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας για τα προβεβλημένα θέματα του τουρκικού Τύπου, ο αρθρογράφος Σιεντίρ επικρίνει τη σιωπή του Ακιντζί στις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.
Υπό τον τίτλο «Παραμυθένιος πρόεδρος», ο Σιεντίρ αναφέρει:
«Δεν βγαίνει άχνα από τον ΤΔΒΚ (όπως ονομάζει το κατοχικό καθεστώς ο αρθρογράφος) “πρόεδρο” Μουσταφά Ακιντζί για την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο.
»Για παράδειγμα, τα γαλλικά μαχητικά προσγειώνονται στη νότια Κύπρο, παραβιάζοντας την Συνθήκη Εγκαθίδρυσης του 1960, αλλά τσιμουδιά ο Ακιντζί.
«Σαν ένα παραμύθι… »
»Η Γαλλία πάλι συζητά για ίδρυση ναυτικής βάσης στην Κύπρο, να έλεγε τουλάχιστον ναι ή όχι ή όταν έλθει ειρήνη στο νησί για τη βάση, πάλι δεν βγάζει άχνα ο Ακιντζί.
»Ο Ακιντζί, που ήταν παρών σε κάθε θετική εξέλιξη σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ενωση μέχρι σήμερα, τώρα συμπεριφέρεται λες και δεν υπάρχει, ο “πρόεδρος” είναι δηλ. σαν ένα παραμύθι… ».
Πηγή: sigmalive.com
- Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στην Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων
- Αγρότες: Αποχωρούν από το Σύνταγμα τα τρακτέρ εν μέσω επευφημιών
- Ισραηλινά ΜΜΕ: «Οι παίκτες της Χάποελ ζήτησαν την απομάκρυνση του Ιτούδη»
- Εκτός λειτουργίας ο Οδοντωτός – Ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν
- Αποκάλυψη in: Η άγνωστη χαμένη ευκαιρία να αποφευχθεί η τραγωδία στη «Βιολάντα» και η ύποπτη αυτοψία από την Πολεοδομία
- Φίνος Φιλμ: Το βίντεο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
- Ρούμπιο από διάσκεψη Μονάχου: Μαζί με την ΕΕ για ένα νέο Δυτικό αιώνα αλλά και επίθεση σε ΟΗΕ, μετανάστες
- Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον πριν τα επόμενα χειρουργεία: «Η αγάπη του κόσμου μου δίνει δύναμη» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/david-billings-__I-gX-cnd8-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442