Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεύτερη συμμετοχή Τσιμίκα και φιλική ισοπαλία για την Λίβερπουλ

Δεύτερη συμμετοχή Τσιμίκα και φιλική ισοπαλία για την Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Σάλτσμπουργκ (2-2), με τον Κώστα Τσιμίκα να αγωνίζεται ως αναπληρωματικός.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Σάλτσμπουργκ, με τον Κώστα Τσιμίκα να καταγράφει την δεύτερη ανεπίσημη συμμετοχή του με τη φανέλα των Reds.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τους Αυστριακούς, ενώ να σημειωθεί πως ήταν πίσω στο σκορ με 2-0. Ο Πάτσον Ντάκα σημείωσε τα δύο τέρματα της Σάλτσμπουργκ, με τον Μπρούστερ στο 72′ και το 81 να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιμίκας πέρασε ως αλλαγή στο 63ο λεπτό αντί του Ρόμπερτσον και πήρε θέση στην αριστερή πλευρά της άμυνας των reds.

Ο Έλληνας αμυντικός είχε θετική παρουσία στην δεύτερη συμμετοχή του με την Λίβερπουλ, ενώ είχε και πολύ καλές ενέργειες προς το τέλος του ματς.

Οι Άγγλοι σημειώνουν πως το μόνο που χρειάζεται είναι να βρει τα πατήματά του στη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Να σημειωθεί, πως στο 54ο λεπτό του παιχνιδιού ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Βίρχιλ Φαν Ντάικ δέχθηκε ένα κόψιμο στο φρύδι και αντικαταστάθηκε από τον  Φίλιπς. Απαντες στην ομάδα… λαχτάρησαν, καθώς το (Σάββατο 29/08) υπάρχει η αναμέτρηση με την Άρσεναλ για το Community Shield. Ωστόσο, η κατάστασή του δε φαίνεται πως εμπνέει ανησυχία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024