Στο ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και στην εκτέλεση συμβολαίου θανάτου προσανατολίζονται σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες της αστυνομίας στην Αργολίδα για την δολοφονία του 60χρονου που βρέθηκε νεκρός τυλιγμένος με μονωτική ταινία το μεσημέρι της Κυριακής σε αγροικία κοντά στον Ίναχο Αργολίδας.
Το απόγευμα της Κυριακής κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Γ.Α.Δ.Α. έφτασε στο σημείο της δολοφονίας ενώ στο σημείο βρέθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του argolikeseidiseis.gr, το θύμα είχε συλληφθεί, κατά το πρόσφατο παρελθόν για εμπόριο λαθραίων τσιγάρων. Επίσης ο τρόπος που δολοφονήθηκε δείχνει πως δεν πρόκειται για ληστεία, αλλά για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που ίσως σχετίζεται και με άλλες γνωστές υποθέσεις της ΓΑΔΑ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας