Πριν από πέντε ημέρες είχαμε αναλύσει σε ρεπορτάζ μας τη στάση της ΑΕΚ σχετικά με το θέμα του Ογκνιέν Βράνιες και το πώς έχουν τα δεδομένα με την περίπτωση του βόσνιου στόπερ.
Η Ένωση τα έχει βρει εδώ και καιρό με τον έμπειρο αμυντικό προκειμένου να έρθει για να… μείνει.
Ωστόσο, υπήρχε ο σκόπελος της Άντερλεχτ, που καθυστερούσε τις διαδικασίες για την αποδέσμευσή του.
Παρότι οι Βέλγοι δεν έχουν στα πλάνα τους τον Βράνιες για τη νέα σεζόν και θέλουν να απαλλαγούν από το βαρύ του συμβόλαιο, έβαλαν εμπόδια στη διαδικασία.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Μπουσαΐντ αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (29/12) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, ενώ ο Ρέγες συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπακ και χαφ.
Ο συμπαίκτης του Ταϊρίκ Τζόουνς στην Παρτιζάν, Μπρούνο Φερνάντο, κλήθηκε να απαντήσει στα σενάρια που φέρνουν τον Αμερικανό σέντερ στην πόρτα της εξόδου από τη σερβική ομάδα.