Αντίστροφα μετρούν οι μέρες για τους παίκτες του Ολυμπιακού μέχρι την επιστροφή τους στις προπονήσεις. Σιγά σιγά θα αρχίσουν να υποδέχονται τους Ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ, με την ομάδα του Πειραιά να προετοιμάζει το έδαφος για να ξεκινήσει η προετοιμασία.
Στο Φαληρικό κλειστό έχει επιστρέψει ο Βασίλης Σπανούλης μετά τις διακοπές του, ενώ στις επόμενες ημέρες θα έρθουν και οι υπόλοιπες αθλητές του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι σα θηρίο στο κλουβί, νιώθει καλύτερα και έχει ξεκινήσει το ατομικό πρόγραμμά του.
Το ίδιο θα κάνουν και όσοι θα βρεθούν τις επόμενες ημερες στο ΣΕΦ, με τον Ζαν Σαρλ να είναι στην Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι ξένοι του Ολυμπιακού.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει τους αθλητές του από νωρίς, για να μπορέσει να ξεκινήσει η προετοιμασία των Ερυθρόλευκων το επόμενο χρονικό διάστημα.
Οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις ανά γκρουπ με την προετοιμασία λογικά να λαμβάνει χώρα στο Μέτσοβο, όπως εξάλλου συνηθίζει και προτιμά ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα χρόνια.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Το μεγαλύτερο μάθημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, ενόψει του Μουντιάλ 2026, διεξήχθη σε μια πλατεία στην πόλη το Μεξικού και βρήκε θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Οι Μεξικανοί γιορτάζουν έτσι και ένα άλλο ρεκόρ, την 3η φορά που φιλοξενούν τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και αποφάσισαν να συνεχίσουν να το «φωνάζουν».
Ατρόμητος και Κηφισιά έπαιξαν για τη νίκη, όμως με την ισοπαλία κράτησαν την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 85’