Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 620,06 μονάδες σημειώνοντας μικρή άνοδο 0,19%
Ασθενείς ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, μετά τη χθεσινή ισχυρή πτώση, εν μέσω επιφυλακτικής ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 620,06 μονάδες σημειώνοντας μικρή άνοδο 0,19%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,56 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει μικρή άνοδο σε ποσοστό 0,14%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,65 %.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Εθνικής (+1,29%), της Jumbo(+1,22%) και του ΟΤΕ (+1,20%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Motor Oil(-0,95%), της ΕΥΔΑΠ (-0,91%) και της Μυτιληναίος(-0,89%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+1,24%) και των Τηλεπικοινωνιών (+1,17%), ενώ απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Βιομηχανικών Προϊόντων (-0,60%) και των Ταξιδιών (-0,34%).
Ανοδικά κινούνται 33 μετοχές, 21 πτωτικά και 14 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Audiovisual+5,21% και Πλαστικά Θράκης+4,60%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Revoil -1,87% και ΕΛΓΕΚΑ -1,67%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπραντ Πιτ: Αναζητώντας τον χολιγουντιανό σταρ ανάμεσα στους σωσίες του στην Ύδρα
- Συνελήφθη 25χρονος στη Θεσσαλονίκη: Έτρεχε με 186 χλμ σε δρόμο με όριο τα 90 χλμ
- Δένδιας για επέτειο απελευθέρωσης Ιωαννίνων: Ορόσημο της νεότερης ελληνικής ιστορίας
- Σε πείσμα όσων λέει η κυβέρνηση, οι πολίτες δεν αισθάνονται ότι σήμερα η οικονομική τους κατάσταση είναι καλύτερη
- Τέλος στη διαμάχη Παρί Σεν Ζερμέν και Εμπαπέ
- Ποιοι πάνε ταμείο από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 27 Φεβρουαρίου
- Λέκκας: Οι σφοδρές βροχές έφεραν διαρκείς κατολισθήσεις – Γιατί το πρόβλημα με τη λειψυδρία παραμένει
- Σοκαριστικό βίντεο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινιού αντιπάλου (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442