Ο Γουίλιαν ήταν από τους παίκτες που θα έβλεπαν την «έξοδο» μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Τσέλσι. Ο 31χρονος εξτρέμ έχει ανανεώσει την συνεργασία του με τους «μπλε» μέχρι τον Αύγουστο και έπειτα μένει ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Παρότι, όλα έδειχναν ότι θα αποχωρήσει, ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι ο λόγος που θα ανατραπούν όλα. Σύμφωνα με το «Skysports», ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου ζήτησε από την διοίκηση την παραμονή του διεθνή άσου, καθώς τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του.
Μάλιστα, ο Άγγλος τεχνικός ήταν ιδιαίτερα απόλυτος στην επιλογή αυτή και η ομάδα του Λονδίνου ξεκίνησε άμεσα επαφές με την πλευρά του Γουίλιαν για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Μέχρι τώρα, δεν έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές, με την μεγαλύτερη διαφωνία, να εντοπίζεται στην διάρκεια της συνεργασίας. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος ζητάει τριετή παραμονή ενώ οι Λονδρέζοι διετή.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η Ράγιο Βαγιεκάνο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στους «8» του Conference League, με τον προπονητή των Ισπανών να έχει να διαχειριστεί μια ιδιαίτερη συνθήκη.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, ενώ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να σκέφτονται από τώρα τα play off.