Πυροβολισμοί στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου: Ένας σοβαρά τραυματίας
Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από αρτοποιείο στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένα άτομο
Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από αρτοποιείο στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 21:20 το βράδυ, δύο άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή πυροβόλησαν ένα άτομο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Μάλιστα, οι δράστες φέρεται να είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα στο χώρο στάθμευσης του καταστήματος.
Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.
Έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, πρόκειται για άτομο που έχει στο παρελθόν απασχολήσει για υποθέσεις της νύχτας.
Προς το παρόν δεν είναι γνωστή η αφορμή του περιστατικού, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας