Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Ηλεία: Εκκενώνεται το Χελιδόνι
Δύσκολο είναι το έργο της κατάσβεσης της δασικής πυρκαγιάς, η οποία μαίνεται από το πρωί στην περιοχή Γραμματικό, στον νομό Ηλείας.
Στην εκκένωση του οικισμού Χελιδόνι προχώρησαν οι πυροσβεστικές αρχές, οι οποίες δίνουν μάχη προκειμένου να περιορίσουν τη δασική πυρκαγιά στο Γραμματικό Ηλείας.
Δύσκολο είναι το έργο της κατάσβεσης της δασικής πυρκαγιάς, η οποία μαίνεται από το πρωί στην περιοχή Γραμματικό, στον νομό Ηλείας.
Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες και οι δυνατοί άνεμοι καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο τον έλεγχό της.
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2006 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
- Ύπνος στον αέρα; 4 απίστευτες μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ζώα για να κοιμηθούν ακίνδυνα
- Η αποθεραπεία του Λεσόρ, η διαχείριση του Αταμάν και η «συμφόρηση» στο «5» με την επιστροφή του
- Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας
- Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στους άνομους δρόμους των Peaky Blinders – Πυροβολισμοί στο Μπέρμιγχαμ
- «Τρέλανε» και τους συμπαίκτες του ο Ελ Κααμπί: Το απίθανο «ψαλιδάκι» από όλες τις λήψεις (vid)
- Αρης Μουγκοπέτρος: Στον εισαγγελέα σήμερα μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)










![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-150x85.jpg)























![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442