Τον Δεκέμβριο του 2019, ο Τζενάρο Γκατούζο προσελήφθη ως αντικαταστάτης του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Νάπολι και έκτοτε έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τη φετινή σεζόν.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «Tuttomercatoweb», οι «παρτενοπέι» είναι πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία του Ιταλού τεχνικού και σκέφτονται να ανανεώσουν το συμβόλαιό του στις αρχές Αυγούστου. Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο του 42χρονου λήγει το καλοκαίρι του 2021.
Οι εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών πρόκειται να γνωστοποιηθούν στις αρχές Αυγούστου και συγκεκριμένα ανάμεσα στα παιχνίδια με τη Λάτσιο για το πρωτάθλημα (2/8) και την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ (8/8).
Κάτι που πρόκειται να ξεκαθαριστεί εντός των προσεχών ημερών είναι η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου. Οι Κυπελλούχοι Ιταλίας θέλουν η σύμβαση να ισχύσει μέχρι το καλοκαίρι του 2022 ενώ ο Ιταλός επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2023.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).