Η Τζένοα ήξερε καλά πως το ματς με την Σπαλ ήταν εξάποντο. Οι Γενοβέζοι φιλοξένησαν την Σπαλ για την 32η αγωνιστική της Serie A και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη (2-0), που τους βγάζει από την επικίνδυνη ζώνη.
Πλέον, η Τζένοα είναι 17η με 30 πόντους και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε δεινή θέση, όντας στον πάτο της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.
Στο 24’ ο Φαλκέ βρήκε τον Πάντεβ στην περιοχή και ο Σκοπιανός με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 36’ η Τζένοα κέρδισε πέναλτι αλλά ο Λέτιτσα απέκρουσε την εκτέλεση του Φαλκέ.
Οι Γενοβέζοι στο 53’ τέλειωσαν το ματς, με τον Σένε να γράφει το 2-0 με απίθανη εκτέλεση φάουλ.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Ο Εργκίν Αταμάν είναι για πρώτη φορά σε δύσκολη θέση στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, διότι το τριφύλλι δεν πείθει, ενώ έχουν δημιουργηθεί αμφιβολίες και για την εικόνα της ομάδας.
O Κωνσταντίνος Καρέτσας «καθάρισε» για την Γκενκ στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της League Phase του Europa League, με ένα γκολ που θύμισε Λιονέλ Μέσι και μια… φουσκωμένη στατιστική σε μόλις μισή ώρα.
Η Euroleague μπαίνει στην τελική της ευθεία και αρκετές ομάδες κοιτάζουν την αγορά για ενίσχυση – Ποια είναι τα ονόματα που «παίζουν» και πότε είναι η καταληκτική ημερομηνία.