Ολυμπιακός : Προετοιμάζεται σκληρά για τη νέα σεζόν ο Έλις
Ο Οκτάβιους Έλις έχει ξεκινήσει εντατικές προπονήσεις και δουλεύει σκληρά προκειμένου να είναι πανέτοιμος για την επόμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό.
Ο Οκτάβιους Έλις αποκτήθηκε μεσούσης της σεζόν από τον Ολυμπιακό με σκοπό να καλύψει το κενό που υπήρχε στη γραμμή ψηλών, αλλά και για να τον έχει έτοιμο για την επόμενη σεζόν.
Ο Έλις λοιπόν στα ματς που έπαιξε είχε 8,1 πόντους και 5,9 ριμπάουντ στη Euroleague και κέρδισε πανάξια θέση στο ρόστερ του Γιώργου Μπαρτζώκα. Για αυτό τον λόγο και έχει ξεκινήσει εντατικά προπονήσεις και δουλεύει σκληρά προκειμένου να παρουσιαστεί 100% έτοιμος.
Δείτε την ανάρτηση του:

- Ο Φουρνιέ… ανάγκασε τον Γιασικεβίτσιους σε αυτοκριτική: «Είναι ξεκάθαρο ότι έκανα κακή δουλειά» (vid)
- Μπαρτζώκας σε Μπόλντγουιν: «Σε αγαπάμε γι αυτό που έκανες στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Ο Μπραχίμ Ντίαζ πανηγύρισε το Κόπα Άφρικα στο… Μπερναμπέου (vid)
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμά του μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου της Euroleague
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»
- Ανατροπή-σοκ στο Κόπα Άφρικα: Το τρόπαιο στο Μαρόκο στα… χαρτιά!
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/rafael-barquero-nu-qycrZnS0-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442