Η Λίβερπουλ επέστρεψε στο θρόνο της στην Αγγλία και τα εκατομμύρια των οπαδών της ανά τον κόσμο το γιορτάζουν με όποιον τρόπο μπορούν.
Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Λεμπρόν Τζέιμς.
Ο κατά πολλούς κορυφαίος μπασκετμπολίστας στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, που κατέχει και ένα μικρό ποσοστό μετοχών της Λίβερπουλ, δε θα μπορούσε παρά να πανηγυρίσει και εκείνος μετά το φινάλε του χθεσινού αγώνα Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι, που έστεψε πρωταθλήτρια τη Λίβερπουλ έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια.
Δείτε το ποστάρισμα που έκανε στο twitter λίγη ώρα μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου:
PREMIER LEAGUE CHAMPIONS!!!!!!!!!!!!!!! LET’S GO 🗣🗣🗣🗣🗣 @LFC#YNWA♥️ 🙏🏾💪🏾🏆👑
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.