Έτσι θα γίνει η Ριβιέρα της Γλυφάδας: H παραλία μεταμορφώνεται
Η ανάπλαση στην παραλία της Γλυφάδας θα περιλαμβάνει περιπατητικές διαδρομές, ποδηλατόδρομους, πεζόδρομους, δενδροφυτεύσεις, χώρους αναψυχής, φωτισμό, ανοιχτά γήπεδα.
Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην ανάπλαση του παραλιακού μετώπου στην Γλυφάδα, είναι στον Δήμο της περιοχής.
Μετά την ανανεωμένη εικόνα στην πλαζ της Γλυφάδας, σειρά έχει ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο του δημοφιλούς προαστίου της νότιας Αθήνας.
Η ανάπλαση θα περιλαμβάνει περιπατητικές διαδρομές, ποδηλατόδρομους, πεζόδρομους, δενδροφυτεύσεις, χώρους αναψυχής, φωτισμό, ανοιχτά γήπεδα.
Δείτε φωτογραφίες:

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, γνωστοποίησε την έγκριση του master plan για το όλο project με μία δημοσίευσή του στο Facebook.
Αναλυτικά το μήνυμά του:
«Αξιζε όλη η δουλειά, τα ξενύχτια και ο κόπος για να φτάσουμε στην ημέρα αυτή: To master plan για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου εγκρίθηκε και το σπουδαίο αυτό έργο ξεκινά!
Τι ακριβώς ξεκινά; Η μεγαλύτερη ανάπλαση της παραλίας που έχει γίνει στη σύγχρονη ιστορία της πόλης μας: Περιπατητικές διαδρομές, ποδηλατόδρομοι, πεζόδρομοι, δενδροφυτεύσεις, χώροι αναψυχής, φωτισμός, ανοιχτά γήπεδα.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρο βιβλίο για τη δουλειά που έχει γίνει στην παραλία μας τα τελευταία χρόνια:
Για το νοικοκύρεμα, την κατεδάφιση παράνομων μαγαζιών, τα Seatrac για ΑΜΕΑ που ήρθαν πρώτα σε χρήση σε όλη την Ελλάδα, τις γαλάζιες σημαίες για πρώτη φορά στην ιστορία, την ανάπλαση στις Μαρίνες.
Το σπουδαιότερο κεφάλαιο όμως αρχίζει να γράφεται τώρα: Οι μελέτες και οι χωροθετήσεις που τόσο καιρό προετοιμάζαμε, εγκρίθηκαν και βάζουμε μπροστά τα έργα για ένα σύγχρονο, φιλικό, πράσινο, βιώσιμο παραλιακό μέτωπο.
Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται !»
- Βασίλης Ρίζος: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον γιο της Θεανώς Φωτίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της
- Με το βλέμμα στον δοκιμαζόμενο Λίβανο – Η Συρία μεταξύ ανάσχεσης και διάχυσης της κρίσης
- Στείρωση σκύλου και γάτας: Μια εξατομικευμένη ιατρική απόφαση – Τα υπέρ και τα κατά
- ΤτΕ: Ποιοι παράγοντες «ταΐζουν» τον πληθωρισμό – Τι να περιμένουμε από εδώ κι εμπρός
- Ρένια Λουϊζίδου: Πώς τη βοήθησε ο Γιάννης Μπέζος στα πρώτα της βήματα
- Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βγει στην τετράδα – Το απαραίτητο 2/2 και ο συνδυασμός αποτελεσμάτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442