Γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Γουότφορντ (1-1)
Η Λέστερ πήγε να... κλέψει το τρίποντο στο τέλος του ματς, με την Γουότφορντ να χαμογελάει στις καθυστερήσεις, παίρνοντας τον βαθμό.
Γουότφορντ και Λέστερ έδωσαν την πρώτη τους… μάχη μετά την τρίμηνη διακοπή της Premier League, με το φινάλε να εξελίσσεται σε… θρίλερ! H ομάδα του Νίγκελ Πίρσον φιλοξένησε τις «αλεπούδες» για την 30η αγωνιστική, με τον Ντόσον να χαρίζει με ψαλιδάκι τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στους γηπεδούχους.
Στο 90ο λεπτό, η ομάδα του Ρότζερς σόκαρε την Γουότφορντ, με τον Τσίλγουελ να στέλνει τη μπάλα να αναπαυτεί στην εστία του Φόστερ. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πως θα φύγουν με το διπλό από το Βίκαρατζ, ωστόσο 3 λεπτά αργότερα ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με ένα τρομερό ψαλιδάκι ο Ντόσον νίκησε τον Σμάιχελ και έδωσε μια μικρή βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του, που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία.
Με αυτό το αποτέλεσμα, η Λέστερ παραμένει σε τροχιά Champions League, καθώς βρίσκεται στην 3η θέση με 54 πόντους. Από την άλλη, η Γουότφορντ βρίσκεται στην 16η θέση, στο+1 από την επικίνδυνη ζώνη.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442