Νέο πρόβλημα για τον Γιώργο Δώνη εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού ο Ματίας Γιόχανσον χάνει οριστικά όχι μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και το επόμενο.
Ο Σουηδός δεξιός είχε εκ νέου ενοχλήσεις μετά τη σημερινή προπόνηση με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε υπέρηχο.
Διαπιστώθηκε αιμάτωμα στον ορθό μηριαίο με αποτέλεσμα ο χρόνος αποθεραπείας του να υπολογίζεται σε δύο εβδομάδες.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.