Η Αθήνα είναι μία από τις επικρατέστερες πόλεις για τη διεξαγωγή της κλήρωσης του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ (σεζόν 2020-21) λόγω των λίγων κρουσμάτων κορωνοϊού και των λίγων θανάτων από την πανδημία.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, η κλήρωση που δεν θα γίνει στα τέλη Αυγούστου όπως συμβαίνει παραδοσιακά, αλλά τον Οκτώβριο, έχει πάρει τον δρόμο των… εισηγήσεων. Και μέσα σ’ αυτές βρίσκεται η πρωτεύουσα της Ελλάδας.
Οριστικά αποτελέσματα αναμένονται σήμερα το απόγευμα, όταν και συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή της UEFA, η οποία θα αποφασίσει για όλα τα ανοιχτά ζητήματα, μεταξύ αυτών και το πως θα ολοκληρωθούν οι φετινές διοργανώσεις.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.