Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Eκτός για το υπόλοιπο της σεζόν o Ιγιαραμέντι

Eκτός για το υπόλοιπο της σεζόν o Ιγιαραμέντι

Ο 30χρονος αμυντικός χαφ έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στο αριστερό ισχίο και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στην πρώτη τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, που δίνει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου, όμως θα συνεχίσει την προσπάθεια χωρίς ένα βασικό της στέλεχος.

Ο λόγος για τον Ασιερ Ιγιαραμέντι, ο οποίος έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στο αριστερό ισχίο και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 30χρονος αμυντικός χαφ έχασε το μεγαλύτερο διάστημα της φετινής σεζόν, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο, μόλις την 3η αγωνιστική της La Liga.

Μετά την τρίμηνη διακοπή λόγω κοροναϊού, ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ ήλπιζε ότι θα μπορούσε να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα του στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, όμως ο νέος τραυματισμός βάζει οριστικό τέλος στη χρονιά.

Εκτός πλάνων του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ θα μείνει ως το τέλος της σεζόν και ο Λούκα Σανγκάλι, ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024