Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιθυμεί τα παιχνίδια, τις επόμενες 9 αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε της σεζόν της Premier League, να διεξαχθούν με κόσμο. Όμως το υπάρχον πλάνο είναι τελείως διαφορετικό. Η Αγγλική Κυβέρνηση είχε αναφέρει ρητά ότι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε άδεια γήπεδα για την ασφάλεια της υγείας των φιλάθλων και των παικτών.
Σύμφωνα με το BBC, ομοσπονδίες αθλημάτων όπως του ποδοσφαίρου, του ράγκμπι, του κρίκετ και τη ιππασίας έχουν έρθει σε επαφή με την Κυβέρνηση, έτσι ώστε κάποια στιγμή να επιστρέψουν οι οπαδοί στις εξέδρες, με την λήψη επιπλέον μέτρων προστασίας.
Βέβαια, είναι αρκετά δύσκολο να ανάψει το πράσινο φως, για να γίνει αυτό. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι δεν αφορά την καθολική παρουσία στις εξέδρες, αλλά για ένα ποσοστό της χωρητικότητας του εκάστοτε γηπέδου.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκινήσει έτσι νέο θετικό σερί στην Ευρωλίγκα, θέλει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής (6/2, 21:15) στο ΣΕΦ, υποδεχόμενος τη Βίρτους Μπολόνια.
Δύο θρύλοι του ιταλικού ποδοσφαίρου αντάμωσαν στο Ρίο, με τον Κάρλο Αντσελότι να υποδέχεται τον Φάμπιο Καναβάρο και τους δύο να ανταλλάζουν δώρα και να θυμούνται τα... παλιά.
Η Αταλάντα ήταν καταιγιστική και με γκολ των Σκαμάκα, Σουλεμανά και Πάσαλιτς συνέτριψε τη Γιουβέντους με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «4» του ιταλικού Κυπέλλου.