Στιγμές έντασης μεταξύ των δύο παικτών της ΑΕΚ κατά την διακοπή του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ιταλό να πιάνει από το λαιμό τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό.
Πολλά τα νεύρα μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της διακοπής στο πρώτο ημίχρονο για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες τους.
Μάλιστα δύο από αυτούς ήρθαν στα χέρια. Το περιστατικό έγινε μεταξύ των Ντανιέλε Βέρντε και Όγκνιεν Βράνιες με την κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει.
Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός ήρθε στα λόγια με τον συμπαίκτη του και το αποτέλεσμα ήταν να πιάνει από τον λαιμό τον Βόσνιο και τον τελευταίο να προσπαθεί να απαντήσει.
Ευτυχώς για την ΑΕΚ το περιστατικό έγινε αντιληπτό απο τους υπόλοιπους αθλητές και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση τόσο ψυχραιμοτέρων.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Η Ρεάλ συνέτριψε με 4-1 τη Σοσιεδάδ στο Μπερναμπέου και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας (60β.) με την Μπαρτσελόνα (58β.) να παίζει την Κυριακή (15/2) εκτός έδρας με τη Τζιρόνα.