Λάκης Γαβαλάς: Η αποκάλυψη για τον κρυφό του γάμο
Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν προσκεκλημένος της Ελεονώρας Μελέτη, το βράδυ της Τρίτης, όπου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.
Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν προσκεκλημένος της Ελεονώρας Μελέτη, το βράδυ της Τρίτης, όπου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.
https://www.instagram.com/p/CAwu3ekltsZ/
Ο άγνωστος γάμος του
«Είμαι με τη φίλη μου τη Λίντα και μου λέει ‘’δεν πάμε βόλτα στο Πόρτο Φίνο’’; Και εκεί γινόταν μια φωτογράφιση και γνωρίζω εκείνη τη γυναίκα και κολλάμε από την πρώτη στιγμή. Ήταν μοντέλο», είπε για τη Σουηδέζα της οποία ήταν σύζυγος επί εννέα ολόκληρα χρόνια και συμπλήρωσε:
«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Η βάση μας ήταν η Ιταλία και ταξιδεύαμε συνεχώς».
«Οι σχέσεις μου γενικά ήταν 3 όλες κι όλες. Είμαι του βάθους των πραγμάτων. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει με γοητεύει μόνο η ομορφιά», αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς.
https://www.instagram.com/p/CAmfhnRHFgn/
Η ζωή στην φυλακή
«Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς, προσθέτοντας πως “μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας.»
«Μετά από ένα τρίμηνο, όταν και οι δικηγόροι έλεγαν θα βγω δεν θα βγω, λέω “παιδιά, εδώ καθόμαστε μέχρι το 18μηνο”! Γιατί δεν ήμουν ακόμη φυλακισμένος, ήμουν υπόδικος. Ξαφνικά έκανα τις γυμναστικές μου, έκανα τα πάντα και έβλεπα όλους τους άλλους σαν κομπάρσους. Για αυτούς ήμουν ο Παπαμιχαήλ τους, η Βουγιουκλάκη τους, η Καρέζη τους και πολλές φορές ο Φούντας τους» πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς.
- Δούκας για ήττα Όρμπαν: Κανένα καθεστώς που εργαλειοποιεί το κράτος δικαίου δεν είναι αήττητο
- Αφθώδης πυρετός: «Θυσιάζουν τη Λέσβο για να σωθεί η υπόλοιπη Ελλάδα»
- «Ούτε πόλεμος, ούτε ειρήνη»: Η ζωή στη Γάζα έξι μήνες μετά την «εκεχειρία»
- Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» για τον Στέφανο Μπορμπόκη (pics)
- Πάπας Λέων σε Ντόναλντ Τραμπ: Θα συνεχίσω να μιλάω ενάντια στον πόλεμο και να προωθώ την ειρήνη
- Ιωάννα Τούνη: Απαντά στις κακές γλώσσες με μια συμβουλή της μητέρας της
- Ουγγαρία: Ο ξέφρενος χορός του μελλοντικού υπουργού Υγείας μετά τη νίκη του Μαγιάρ στις εκλογές
- Πένθος στην Γκάνα: Ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε ένοπλη ληστεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442