Όταν ο Παναθηναϊκός απέρριψε τον Παούνοβιτς για τον Στραματσόνι
Ο Βέλικο Παούνοβιτς είναι και πάλι στη λίστα για τον πράσινο πάγκο. Όπως και το 2015, που επιλέχτηκε ο Αντρέα Στραματσόνι. Σαν ένα προπονητικό... απωθημένο του Γιάννη Αλαφούζου
Νοέμβριος του 2015 ήταν όταν ο Γιάννης Αναστασίου αποχωρούσε από τον Παναθηναϊκός έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια στον πάγκο της ομάδας, πληρώνοντας επί της ουσίας την αποτυχία της ομάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο και κυρίως τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την άσημη Καμπάλα.
Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος, που είχαν αναλάβει χρέη διευθυντών στην ομάδα, κλήθηκαν να επιλέξουν τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού.
Τον άνθρωπο που θα οδηγούσε τους πράσινους και στην επιστροφή τους σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, σε μια περίοδο που το μπάτζετ του Παναθηναϊκού ήταν σε τριπλάσια επίπεδα σε σχέση με σήμερα.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού από νωρίς είχαν προκρίνει δύο συγκεκριμένα ονόματα.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.