Παίκτης της Μπαρτσελόνα για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα θα είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος το 2017 είχε υπογράψει το τελευταίο του συμβόλαιο μέχρι το 2021. Ωστόσο σε αυτό το συμβόλαιο προβλεπόταν όρος που του επέτρεπε να αποχωρίσει με ένα συγκεκριμένο αντίτιμο μέχρι τις 30 Μαΐου.
Μια προθεσμία η οποία παρήλθε και ο Αργεντινός θα παραμείνει… δεμένος στην αγαπημένη του Μπαρσελόνα τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμα, με τις δύο πλευρές πάντως να είναι έτοιμες να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για επέκταση.
Άλλωστε, η διοίκηση των Καταλανών δεν έχει κρύψει πως θέλει να διατηρήσει για πάντα στις τάξεις της το μεγάλο της αστέρι, ενώ και ο ίδιος ο Μέσι δε δείχνει να έχει τάσεις φυγής από την Βαρκελώνη.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Ο Λούκα Γιόβιτς δεν σταματά να σκοράρει με τη φανέλα της ΑΕΚ και ο Σέρβος φορ είναι τρίτος στην ιστορία της Ένωσης με την καλύτερη επίδοση από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.