Οι Ιταλοί γράφουν για μια ακόμα φορά έγραψαν ότι ο διεθνής μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένας από τους επικρατέστερους για να αντικαταστήσει τον Τίμο Κάστανιε, που αναμένεται να πουληθεί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Μάλιστα, χαρακτηρίζουν την περίπτωση του Ελληνα μπακ ως «εύκολη», αφού όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στα ρεπορτάζ τους, η Αταλάντα μπορεί να τον αποκτήσει, δίνοντας περίπου 3 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ.
Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του ο Γιαννούλης με τον Δικέφαλο του Βορρά φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ. Στον Δικέφαλο του Βορρά είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν, αλλά μόνο εάν ικανοποιηθούν οικονομικά.
Εκτός από τον Γιαννούλη, στη μεταγραφική λίστα της Αταλάντα βρίσκεται επίσης ο Γοακίμ Μελέ της Γάνδης, για τον οποίο όμως ενδιαφέρονται ευρωπαϊκά μεγαθήρια, όπως είναι οι Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και Τότεναμ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.