Είναι κάτι που όλοι περιμένουν, αλλά κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί, τη σφοδρότητα που θα έχει, τη ζημιά που θα κάνει και -κυρίως- τις αντοχές του αθλήματος.
Η οικονομική κρίση έρχεται μετά τον κοροναϊό κι απειλεί όλες τις τάξεις, όλες τις συντεχνίες, όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις και φυσικά το μπάσκετ. Όχι μόνο εντός των συνόρων, αλλά κι εκτός. Κι αν θέλετε ένα παράδειγμα, δείτε στη Γερμανία την Μπάμπεργκ.
Μια ομάδα νοικοκυρεμένη, όπως νοικοκυρεμένο είναι ολόκληρο το γερμανικό μπάσκετ, που όμως χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της. Τα οικονομικά προβλήματα, που προκύπτουν, είναι τόσο μεγάλα, όσο κι απρόβλεπτα.
Η πρώην ομάδα του Νίκου Ζήση έχασε τον βασικό της χορηγό (Brose), ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει.
Η όλη κατάσταση μετά την πανδημία οδηγεί την εταιρία σε δραστική μείωση των χορηγιών και των διαφημίσεων, προκειμένου να μην υποχρεωθεί να απολύσει εργαζόμενους.
Κι αυτό είναι το πρώτο μέρος μιας σειράς ενεργειών, προκειμένου να μαζευτούν τα έξοδα, την ίδια στιγμή που η Μπάμπεργκ βγαίνει (από τις 30 Ιουνίου και μετά θα σταματήσει η χορηγία, αλλά η αναζήτηση ξεκίνησε) προς άγρα χορηγών.
Bamberg’s owner Michael Stoschek withdraws all his stakes from Brose Bamberghttps://t.co/f6vv3MTLCg
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
LIVE: Άρης – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Κηφισιά για την 22η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
«Φρεσκάρισμα» στην 11άδα του Άρη για το σημερινό (22/2, 19:00) παιχνίδι με την Κηφισιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Καντεβέρε να είναι ένα από τα πέντε νέα πρόσωπα.
Η Αταλάντα, αν και έχανε μέχρι το 61′ το γύρισε, νίκησε τελικά με 2-1 τη Νάπολι και πλέον επικρατεί ένας… κακός χαμός στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League