Ράμος για κοροναϊό : Δεν πρόκειται να ρισκάρουμε την υγεία μας
Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι πρέπει να υιοθετηθούν οι οδηγίες των υγειονομικών Αρχών
Οι συστάσεις των αρμόδιων φορέων πρέπει να αποτελέσουν τον οδηγό για την επανέναρξη της Primera Division, τόνισε ο Σέρχιο Ράμος.
Ο Ισπανός αμυντικός εξήγησε:
«Είμαι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι ήμουν πριν από την καραντίνα. Αντιμετωπίσαμε αυτήν την κατάσταση με τόση σοβαρότητα, που, από τη στιγμή που χάσαμε τη ρουτίνα των προπονήσεων στο Βαλντεμπέμπας (το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ), εστιάσαμε απόλυτα στη διατήρηση της σωστής διατροφής, της ξεκούρασης και, βεβαίως, της δουλειάς».
Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης συμπλήρωσε ότι «βλέπουμε λίγο φως στο τέλος του τούνελ και ανυπομονούμε να παίξουμε φέτος. Αλλά δεν πρέπει να είμαστε εγωιστές, η προσωπική άποψη θα μείνει στην άκρη και θα πρέπει να ακούσουμε τις οδηγίες των υγειονομικών και κυβερνητικών Αρχών. Δεν πρόκειται να ρισκάρουμε την υγεία μας».
- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Περιστέρι Betsson, με στόχο το απόλυτο στην Stoiximan GBL
- Έρχεται στην Αθήνα ο Μόντε Μόρις για τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»
- Η ΕΠΟ ζήτησε παρέμβαση της UEFA για αλλαγές στη διαιτησία
- Ο νικητής του Σούπερ Καπ Ιταλίας πάρει 11 εκατ. ευρώ
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5
- Ολυμπιακός ONEX – ΑΟΝΣ Μίλων 2-3: Ανατροπή και νίκη στο τάι μπρέικ
- Battle of the Sexes: Όταν η Κινγκ έγινε σύμβολο των γυναικών και η αναβίωση της «μάχης των φύλων» 52 χρόνια μετά (vids+pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442