«Ο Μέσι θέλει να μείνει ο Κουτίνιο και να φύγει ο Ντεμπελέ»
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ζήτησε να δοθεί μια ακόμα ευκαιρία στον Κουτίνιο και να μην πουληθεί το καλοκαίρι.
Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Λέο Μέσι ίσως ανατρέψει τα δεδομένα για τον Φελίπε Κοουτίνιο με σκοπό να τον διατηρήσει η Μπαρτσελόνα στο ρόστερ της και την νέα σεζόν.
Σύμφωνα με το «Athletic» ο Αργεντινός σούπερ σταρ ζήτησε να δοθεί μια ακόμα ευκαιρία στον Κουτίνιο και να μην πουληθεί το καλοκαίρι.
Αντίθετα τόνισε ότι καλό θα ήταν να αποχωρήσει ο Ουσμάν Ντεμπελέ του οποίου οι τραυματισμοί και η εξωαγωνιστική ζωή δεν του επιτρέπουν να βοηθήσει την ομάδα.
Με τα τωρινά δεδομένα η Μπαρτσελόνα δεν υπολόγιζε σε καμία περίπτωση τον Κουτίνιο ενώ θα ήταν θετική σε μια καλή πρόταση για τον Ντεμπελέ.
- Το μήνυμα του Γιαμπουσέλε στα social media που έβαλε… φωτιά για το μέλλον του! (pic)
- Η μεγάλη ώρα της Ελλάδας: Η Εθνική πόλο κόντρα στην Ουγγαρία για το ιστορικό πρώτο μετάλλιο
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
- Σενάρια από την Ισπανία για Παναθηναϊκό και Ομπστ
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)
- Ποια είναι τα σενάρια για να βρεθεί στο Top 8 ο ΠΑΟΚ – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού (pic)
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442