«Στη Φενέρμπαχτσε μαζί με Πελεγκρίνι και ο Ουσίγιος»
Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε επαφές με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, όμως ο Χιλιανός θέλει στο πλευρό του και τον πρώην ερυθρόλευκο αθλητικό διευθυντή, Μάριο Ουσίγιος.
Η Φενέρμπαχτσε έχει βάλει μπροστά για να αποκτήσει έναν προπονητή που θα κάνει τη διαφορά και θα επαναφέρει και πάλι την ομάδα στην κορυφή του τούρκικου πρωταθλήματος, αλλά και στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ο πρόεδρος της Φενέρ, Αλι Κοτς, θέλει να δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα και είναι διατεθειμένος να «ρίξει» πολλά λεφτά ενόψει της νέας σεζόν.
Ο μεγάλος του στόχος για την άκρη του πάγκου δεν είναι άλλος από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τον οποίο έχουν ήδη υπάρξει επαφές. Ο Χιλιανός προπονητής είναι θετικός στη μετακίνηση του στην Τουρκία και τη Φενέρ αλλά θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο και κυρίως έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά και που συνεργάστηκαν μαζί στη Γουέστ Χαμ.
Ο λόγος για τον Μάριο Ουσίγιος, τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού. Ο Ουσίγιος ήταν μαζί με τον Πελεγκρίνι στη Γουέστ Χαμ και αποχώρησε μαζί με τον Χιλιανό τεχνικό τη φετινή σεζόν. Πλέον στη συνάντηση που είχε ο Πελεγκρίνι έπεσε το όνομα του στο τραπέζι για τη Φενέρ.
Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο για την ώρα με τα ΜΜΕ στην Τουρκία να κάνουν λόγο για επιθυμία του Πελεγκρίνι να είναι και ο Ουσίγιος στη Φενέρ την επόμενη σεζόν.
Από εκει και πέρα ακόμα και αν δεν υπάρξει deal για τον Αργεντινό τεχνικό διευθυντή, θεωρούν δεδομένο πως θα υπάρξει συνεργασία τόσο για την επίτευξη της συμφωνίας με τον Χιλιανό τεχνικό αλλά και για το μέλλον σε τυχόν μεταγραφικούς στόχους.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.