Για το θέμα της ανοσίας μίλησε μεταξύ άλλων ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας στη διάρκεια της ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας.
«Το να χτίσει κανείς σταδιακά ανοσία στον ιό είναι σημαντικό όπως δείχνει η εμπειρία των άλλων χωρών. Η σταδιακή ανοσία που θα οδηγούσε σε εξασφάλιση του πληθυσμού δεν είναι ακριβώς γνωστή. Άλλοι λένε για 50% άλλα για 70%» σημείωσε ο κ. Τσιόδρας για να προσθέσει.
«Τις τελευταίες εβδομάδες ακούγονται δύο διφορούμενες απόψεις. Κάποιοι επιστήμονες λένε ότι θα υπάρχει προστασία για ένα χρόνο και άλλοι λένε ότι δεν βοηθάει. Εγώ συμφωνώ με την πρώτη άποψη» υποστήριξε.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας