Το συμβόλαιο του Νάτσο Σκόκο με την Ρίβερ Πλέιτ ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου και ήδη στην Αργεντινή έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα μεταγραφικά σενάρια για τον 34χρονο άσο.
Οπως αναφέρει η «Ole» σε σημερινό της δημοσίευμα, ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ «ακροβατεί» ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και την Νιούελς Ολντ Μπόις, η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος στη μάχη για την απόκτησή του.
Οι άνθρωποι της Ρίβερ Πλέιτ επιθυμούν την παραμονή του Νάτσο Σκόκο, ωστόσο, όσο αργεί να αποφασίσει τόσο περισσότερο βαδίζει προς την πόρτα της εξόδου και στην… αγκαλιά της Νιούελς.
«Αν μπορούσε θα έπαιζε μια εβδομάδα για τη Ρίβερ και μία για τη Νιούελς θα το προτιμούσε», αναφέρουν οι Αργεντίνοι, οι οποίοι επισημαίνουν ότι η Ρίβερ δεν πρόκειται να περιμένει για πολύ καιρό ακόμα τον Νάτσο Σκόκο και επισημαίνουν ότι πρώην άσος της ΑΕΚ έχει βάλει στον «πάγο» τις διαπραγματεύσεις, μετά την διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού.
Ο Σκόκο πριν τη διακοπή είχε 20 συμμετοχές με 6 γκολ και 1 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κόπα Λιμπερταδόρες.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
LIVE: Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.
Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα κάνει την καλύτερη επιθετική σεζόν της ιστορίας του και κυνηγάει Άρη και… Σπανούλη για μυθικά ρεκόρ στην Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα.
LIVE: ΑΕΛ Novibet-Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet-Παναιτωλικός για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.