Κοροναϊός – Γερμανία : Έτσι θα γίνονται οι αγώνες στην Bundesliga
Η Bundesliga θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα που θα επαναρχίσει όπως όλα δείχνουν, με τους ιθύνοντες της γερμανικής ομοσπονδίας να έχουν καταστρώσει σχέδιο για τη διεξαγωγή των αγώνων
Η Bundesliga θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα επαναρχίσει μετά την πανδημία του κοροναϊού.
Οι αρμόδιες Αρχές στη Γερμανία προσανατολίζονται στην επιστροφή στα γήπεδα από τον ερχόμενο μήνα, και σήμερα το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel αποκαλύπτει ποιες θα είναι οι προϋποθέσεις διεξαγωγής των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.
Σύμφωνα με τη σχετική οδηγία, ο μέγιστος αριθμός ανθρώπων που θα βρίσκεται στο γήπεδο θα είναι 300 άτομα.
Επίσης, δε θα υπάρχουν παιδιά που θα συνοδεύουν τους παίκτες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, ούτε φυσικά και οι μασκότ των ομάδων.
Η παρουσίαση των αντιπάλων θα γίνεται χωρίς χειραψίες και ομαδικές φωτογραφίες.
Παράλληλα, τα μέλη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης θα ελέγχονται αυστηρά και οι θέσεις που θα προορίζονται για φωτογράφους θα είναι περιορισμένες.
Οι δημοσιογράφοι που θα στέκονται στην άκρη του γηπέδου για λογαριασμό του κάθε ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού ενδέχεται να χρειαστεί να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με πιθανά συμπτώματα της Covid-19.
Τέλος, η γερμανική εφημερίδα αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα πως τα ξενοδοχεία που φιλοξενούν ομάδες θα είναι υποχρεωμένα να υπόκεινται σε αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες.
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.
Λίγη ώρα μετά την απόκτηση του Μούσα Σισοκό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα και τον 27χρονο αμυντικό Χάβι Ερνάντεθ, ως δανεικό, με οψιόν αγοράς από τη Λεγανιές.
Η Euroleague έκανε γνωστές τις τέσσερις ημερομηνίες που θα μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται τα εισιτήρια του Final Four το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Από 399 έως 952 ευρώ οι τιμές τους.