H Γουλβς πραγματοποίησε ονειρική πορεία στην Premier League, μέχρι αυτή να σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ένας από τους πρωτοεργάτες αυτής της πορείας είναι ο Ραούλ Χιμένεθ, με τον Μεξικανό επιθετικό να έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά, σημειώνοντας 13 τέρματα και 6 ασίστ. Αυτές οι επιδόσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με τον Ιλκάι Γκουντογκάν να αποθεώνει τον 28άχρονο άσο σε δηλώσεις που παραχώρησε στο ΕSPN.
«Ο Χιμένεθ διαθέτει αυτά που πρέπει να έχει ένας επιθετικός παγκόσμιας κλάσης. Είναι κινητικός και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Θα μπορούσα να τον φανταστώ να παίζει για την Σίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός άσος των Πολιτών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μεξικανός άσος, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2023, βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Λύκους να έχουν ορίσει τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων για τον παίκτη τα 90 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζουμε ότι η Γουλβς είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League. Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Καραϊσκάκη, πριν διακοπούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω του κορωνοϊού, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Italia, η ρεβανς θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.