Από το «πρωτάθλημα της παύλας» περάσαμε στο «χάρτινο». Προφανώς, αυτοί που τα υποστηρίζουν μάλλον αναφέρονται στην παραμονή του ΠΑΟΚ και όχι στον πεντακάθαρο τίτλο των Πειραιωτών
Όταν ο Ολυμπιακός περνούσε νικηφόρα από την Τούμπα, ακόμα και αρκετοί από τους ορκισμένους εχθρούς του παραδέχονταν ότι κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα.
Και πώς να έλεγαν κάτι διαφορετικό, όταν οι Πειραιώτες καθάριζαν την μπουγάδα πανάξια, χωρίς να μπορεί κάποιος να πει το παραμικρό.
Όλοι έλεγαν για τη δουλειά του Μαρτίνς, το ποιοτικό ρόστερ, την απόφαση της διοίκησης να στηρίξει το έργο ενός προπονητή που την προηγούμενη σεζόν δεν είχε κερδίσει κάποιο τρόπαιο.
Μιλούσαν και έγραφαν ότι ο Ολυμπιακός σεβάστηκε το ποδόσφαιρο και για το λόγο αυτόν δικαιώθηκε.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα