Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «μαγικό» ταξίδι του Καμαρά

Το «μαγικό» ταξίδι του Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά ανέβασε στα social media φωτογραφίες από το ποδοσφαιρικό του ταξίδι και προέτρεψε τους θαυμαστές του να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Σαν παραμύθι είναι η ζωή του Μαντί Καμαρά. Από τη Γουινέα μετακόμισε στην Γαλλία και από τη δεύτερη κατηγορία, όπου αγωνίζοταν με την Αζαξιό, ήρθε στην Ελλάδα και παίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ενα «μαγικό» ταξίδι, με τον Αφρικανό μέσο να απολαμβάνει τις στιγμές και να προτρέπει τους θαυμαστές του να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Την Μεγάλη Τρίτη ο Μαντί Καμαρά ανέβασε στα social media φωτογραφίες από διάφορες φάσεις της καριέρας του, από την πρώτη ομάδα που έπαιξε μέχρι τον Ολυμπιακό και τις συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα:

«Για να πετύχετε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό ξεκινήστε πρέπει πρώτα να το ονειρευτείτε. Στη συνέχεια ξυπνήστε και ολοκληρώστε το όνειρό σας, χωρίς να αποθαρρύνεστε από τίποτα. Από την ΑΣΚ – Σάντοβα – Αζαξιό και από εκεί στον Ολυμπιακό. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Ο Καμαρά πήγε στον Ολυμπιακό από την Αζαξιό και μέσα από τη σκληρή δουλειά κατάφερε να κερδίσει μια θέση στη βασική 11άδα των Πειραιωτών και να εξελιχθεί σε ένα πολύ σημαντικό γρανάζι για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024