Ασπίδα για τους παίκτες του και τους εργαζομένους της Χιμνάσια Λα Πλάτα ύψωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα.
Ο Αργεντινός ζήτησε από τη διοίκηση να περικόψει μόνο το δικό του μισθό και να διατηρήσει αναλλοίωτη τη μισθοδοσία των υπολοίπων.
Ο «Πίμπε Ντ’ Όρο» εξήγησε ότι «πολλοί άνθρωποι χρειάζονταν αυτόν το μισθό για να ζήσουν. Κόψτε από τον δικό μου, όχι από τους ποδοσφαιριστές και τους υπαλλήλους».
Σε ό,τι αφορά το δικό του μέλλον, ο Μαραντόνα τόνισε ότι δε θέλει να αλλάξει περιβάλλον.
«Εγώ θέλω να μείνω, αγαπάω την ομάδα. Έχω εξαιρετική συνεργασία με τους ανθρώπους, τον πρόεδρο, όλους» ανέφερε ο Ντιεγκίτο.
Βέβαια, η πραγματικότητα είναι σκληρή και δύσκολα μία μείωση στον Μαραντόνα θα ήταν αρκετή για τη Χιμνάσια.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς λύγισαν τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 111-85, σε μία βραδιά που ο Στεφ Κάρι έδωσε σόου ολοκληρώνοντας το ματς με 26 πόντους, 7 ασίστ και 4 κλεψίματα.
Περισσότερα από 1,5 δισ. ευρώ άμεσα έσοδα, 2,3 δισ. επενδύσεις και το 80% των υποδομών του Μουντιάλ 2030 έτοιμο – Πώς το CAN 2025 μετατράπηκε σε στρατηγικό όπλο ανάπτυξης και τουρισμού για το Μαρόκο.