Μια ιστορία από τον Ιανουάριο του 2019 θυμήθηκε ο Στέφανο Σορεντίνο, με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ αγωνιζόταν στην Κιέβο Βερόνα, η οποία έπαιζε με την Γιουβέντους και ηττήθηκε με 3-0.
Ο Ιταλός πορτιέρο είχε αποκρούσει πέναλτι του Κριστιάνο, με τον Πορτογάλο να αρνείται στο φινάλε να του δώσει τη φανέλα του και τον Σορεντίνο να παίρνει αυτή του Ντιμπάλα.
«Συναντηθήκαμε στο τούνελ προς τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Μου έδωσε το χέρι του, με συνεχάρη για την απόκρουση, αλλά το πρόσωπό του ήταν σκυθρωπό και δεν ήθελε να μου δώσει τη φανέλα του. Τελικά πήρα τη φανέλα του Ντιμπάλα και όλα καλά» θυμήθηκε ο Σορεντίνο.
LIVE: Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την αναμέτρηση Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου για τη 13η αγωνιστική της Bundesliga. Τηλεοπτικά από Novasports 3.
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΟΦΗ (17:00, Cosmote Sport 1) στο Καραϊσκάκη για την 13η αγωνιστική της Super League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την ενδεκάδα για το ματς με τους Κρητικούς.
Η Καλαμάτα επικράτησε με σκορ 3-1 του Ολυμπιακού Β’ για τη 13η αγωνιστική της Super League 2 και συνεχίζει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος
Η Βίρτους κέρδισε την Ντουμπάι στη Μπολόνια (79-78), με τον Λούκα Βιλντόζα να κάνει καθοριστικό κλέψιμο πάνω στον Φιλίπ Πετρούσεφ στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων.