Η επίθεση της Μίλαν θα αδειάσει το καλοκαίρι, οπότε θα χρειαστεί να ξαναγεμίσει… Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει προαναγγείλει ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του, ενώ ο Πιάτεκ θα μετακομίσει στο Βερολίνο για την Χέρτα.
Οι «ροσονέρι» αναζητούν κατά προτεραιότητα έναν στράικερ ο οποίος θα γνωρίζει τη Serie A και δεν θα έχει ανάγκη από προσαρμογή. Όπως ο Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος αγωνίζεται στο Σαν Πάολο.
Ο Πολωνός συγκαταλέγεται στους υψηλόμισθους της Νάπολι και το καλοκαίρι συγκεντρώνει πιθανότητες να πουληθεί, για να εξοικονομηθούν χρήματα στο μπάτζετ. Η Μίλαν αντέχει την αμοιβή του και τον παρακολουθεί στενά.
Το συμβόλαιο του Μίλικ με τη Νάπολι ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021. Συνεπώς, μία πώληση θα είναι win-win για όλους: ο Μίλικ θα αποφύγει την αβεβαιότητα, η Νάπολι θα κερδίσει λεφτά και η Μίλαν θα πάρει τον επιθετικό που της λείπει.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.