Οι διαιτητές από την Ιταλία, Γκίντο Τιζοβανέτο και Σίλβια Μαρτζιάλι, άφησαν προσωρινά τα παρκέ και με την ιατρική τους ιδιότητα βοηθούν τους συνανθρώπους τους στην χώρα τους.

Σε αυτές τις εποχές που ζούμε, το σημαντικό είναι να μπορέσει ο καθένας μας, με τον τρόπο του, να βοηθάει τον συνάνθρωπό του. Οπως μπορεί.

Στην Ιταλία. οι διαιτητές Γκίντο Τιζοβανέτο και Σίλβια Μαρτζιάλι, ξέχασαν για λίγο την ιδιότητά τους στα γήπεδα, και ανέλαβαν την δεύτερή τους, εκείνη της ιατρικής για το καλό των πολιτών της χώρας τους.

«Όταν γίνεσαι γιατρός, δίνεις μία υπόσχεση και πρέπει να την τιμήσεις, ειδικά όταν υπάρχει ανάγκη. Βοηθάς και δίνεις στήριγμα στους άλλους» σχολίασε η Σίλβια Μαρτζιάλι στην ιστοσελίδα της FIBA, ενώ ο Γκίντο Τζιοβανέτο, είπε:

«Η κατάσταση είναι σκληρή και δύσκολη. Η κυβέρνηση ζητά περισσότερη βοήθεια από τους γιατρούς. Εγώ δουλεύω στο νοσοκομείο του Μπάρι. Ήμουν στο καρδιολογικό τμήμα, αλλά τώρα είμαι στο τμήμα για τους ασθενείς με κοροναϊό. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα σταματήσει όλο αυτό που ζούμε.»

Αμφότεροι συμβάλλουν στην Ιταλία για την μάχη απέναντι στον κοροναϊό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr