O Μπρούνο Γκασπάρ προχώρησε σε μία υπέροχη κίνηση, καθώς όπως αναφέρουν πορτογαλικά ΜΜΕ, έκανε δωρεά 10.000 ευρώ σε νοσοκομείο της πόλης Έβορα για την αγορά ιατροφαρμακευτικού υλικού λόγω του κοροναϊού.
Μάλιστα, τα χρήματα έχουν σταλεί ήδη προκειμένου να αγοραστεί ιατρικοφαρμακευτικός εξοπλισμός, στη μάχη που δίνει και η Πορτογαλία για τον περιορισμό της Πανδημίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρήματα δόθηκαν στο νοσοκομείο «Εσπίριτο Σάντο» στη γενέτειρά του.
Ο κοροναϊός έχει αφήσει ως τραγικό απολογισμό 199 νεκρούς στη χώρα της Ιβηρικής, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτω ανέρχεται σε 5.962 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Με τη νίκη που πέτυχε με 87-82 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός έφτασε τις τις 10 συνεχόμενες νίκες κόντρα στους πράσινους στη διοργάνωση.