Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού δεν συμπεριλήφθηκαν στην αναστολή των συμβάσεων, που ανακοίνωσε η ΠΑΕ λόγω των κυβερνητικών εντολών, αλλά ένας συνάδερφος τους σε άλλη χώρα επηρεάζεται από το μέτρο.
Το συμβόλαιο του Νίκου Βέργου με τη Χέρκουλες «πάγωσε», αφού η ισπανική ομάδα έκανε χρήση του έκτακτου νόμου ERTE, που ψηφίστηκε ειδικά για την περίσταση του κορωνοϊού. Αυτό σημαίνει ότι ο Βέργος θα χάσει ένα σημαντικό μέρος των αποδοχών, εξαιτίας της υποχρεωτικής διακοπής των παιχνιδιών.
Δεν έχει ξεκαθαρίσει τι προβλέπεται στο μέλλον και εάν οι ποδοσφαιριστές θα λάβουν ανταποδοτικά οφέλη. Διότι ο Βέργος δεν είναι ο μόνος ο οποίος πλήττεται στο ποδόσφαιρο της Ιβηρικής. Επίσης, στον… αέρα μένει το τι θα συμβεί μετά την 30η Ιουνίου, όταν και τυπικά λήγει ο δανεισμός του από τον Παναθηναϊκό.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.