Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς τις πρώτες μέρες των απαγορεύσεων οι Θεσσαλονικείς ήταν σχετικά απείθαρχοι.
Αρχικά πολλοί ήταν εκείνοι που παρά τις απαγορεύσεις έβγαιναν για βόλτα στην νέα παραλία, πριν ακόμη επιβληθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ αρκετοί ήταν και εκείνοι που αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι τη Χαλκιδική προκαλώντας μποτιλιάρισμα στα διόδια.
Για τους λόγους αυτούς οι αστυνομικοί δεν έχουν σταματήσει να πραγματοποιούν ελέγχους στη νέα παραλία στο ύψος του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.