Προβληματισμός στη Μπαρτσελόνα και πρόταση για περικοπές λόγω κοροναϊού
Η μείωση των εσόδων, με την αναστολή των ποδοσφαιρικών αγώνων, το κλείσιμο των καταστημάτων και του μουσείου, θα μειώσουν το λογαριασμό εσόδων του συλλόγου, με την Μπαρτσελόνα να είναι πολύ πιθανό να προβεί σε μείωση μισθών ακόμα και στους ποδοσφαιριστές.
Η πανδημία του κορονaϊού, έχει επιφέρει, όπως ήταν λογικό, σοβαρό οικονομικό πλήγμα στους συλλόγους, ανάμεσά τους και τη Μπαρτσελόνα.
Παρουσιάζοντας τον προϋπολογισμό της τον Σεπτέμβριο του 2019 (1,06 δις ευρώ), ήλπιζε να ξεπεράσει το φράγμα του 1 δις ευρώ, ωστόσο ο COVID-19 θα εμποδίσει τους Καταλανούς στην επίτευξη του φιλόδοξου στόχου.
Η μείωση των εσόδων, με την αναστολή των ποδοσφαιρικών αγώνων, το κλείσιμο των καταστημάτων και του μουσείου, θα μειώσουν το λογαριασμό εσόδων του συλλόγου.
Έτσι η ισπανική εφημερίδα La Vanguardia αποκαλύπτει ότι σήμερα υπάρχει μια συνάντηση, προκειμένου να μειωθεί το κόστος, προχωρώντας μείωση μισθών στην πρώτη ομάδα. «Πρόκειται για σχέδιο επιβίωσης. Θα χρειαστούν θυσίες. Η κατάσταση είναι σοβαρή, η Μπαρτσελόνα δεν είναι αθάνατη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.