Ο Μοχάμεντ Σαλάχ προσφέρει 1 εκατ. ευρώ στην Αίγυπτο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, που ήδη έχει αφήσει πίσω του τους πρώτους νεκρούς στη χώρα του.
Τη δωρεά αποκάλυψαν τα ΜΜΕ του Καϊρου, τα οποία αναφέρουν πως η πράξη αυτή είναι «συμπεριφορά ενός αληθινού Αιγύπτιου, ο οποίος έγινε ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα».
Σημειώνεται ότι μέχρι αυτή τη στιγμή, στην Αίγυπτο έχουν καταγραφεί 196 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 4 νεκροί από τον κορωνοϊό, με τον Σαλάχ να προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί τον κρατικό μηχανισμό να ανταπεξέλθει στον ιό.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League