Ένα παιδί μόλις έξι ετών έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Δευτέρας από τη φωτιά που ξέσπασε μέσα στο κέντρο προσφύγων της Μόριας.
Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο βόρειο τμήμα του καταυλισμού όπου διαμένουν κυρίως Αφρικανοί.
Νεκρό #εντοπίστηκε ανήλικο άτομο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς εντός του ΚΥΤ Μόριας Λέσβου. Στο συμβάν επιχείρησαν 13 #πυροσβέστες με 5 οχήματα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr ο ισχυρός άνεμος δυνάμωσε την πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία και αλλά τελικά τέθηκε υπό έλεγχο.
Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Λέσβου Ευάγγελος Βάσης ανέφερε: «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολή εδώ, κάηκε ένα κοντέινερ κατοικία και δυο διπλανά ξύλινα παραπήγματα. Δε γνωρίζουμε την αιτία της φωτιάς αυτή τη στιγμή».
Μαίνεται η πυρκαγιά μέσα στον καταυλισμό του ΚΥΤ της Μόριας – Το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δυσχεραίνει ο συνωστισμός στην περιοχή. «Δε χωράνε να περάσουν τα πυροσβεστικά αυτοκίνητα» έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος του ΚΥΤ πριν λίγη ώρα.https://www.stonisi.gr/post/7681/fwtia-sto-kyt-realtime
Δημοσιεύτηκε από Στο Νησί στις Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας