Serie A: Οι ομάδες θέλουν επανέναρξη στις 2 Μαΐου
Οι σύλλογοι της Serie A πρότειναν την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 2 Μαΐου και την ολοκλήρωσή του στις 28 Ιουνίου.
Οι… ζυμώσεις με την τύχη της Serie A συνεχίζονται και καθημερινά μπαίνουν νέα σενάρια.
Το τελευταίο από αυτά θέλει τις ομάδες να προτείνουν επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων το Σάββατο 2 Μαΐου και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στις 28 Ιουνίου, εφόσον φυσικά δεν επιδεινωθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό και έχει ομαλοποιηθεί κάπως το πράγμα.
Αν τελικά αυτό το σενάριο πάρει… σάρκα και οστά, τότε θα γίνουν 9 αγωνιστικές σε Σαββατοκύριακο και άλλες τρεις εμβόλιμες μεσοβδόμαδα. Σημειώνεται πως απομένουν 12 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Serie A.
Tο καλό είναι πως οι συλλόγοι έχουν κοινή γραμμή και είναι κάθετα αντίθετες στη διεξαγωγή play off-play out και φυσικά να τελειώσει το πρωτάθλημα κανονικά, όπως έχει συμφωνηθεί από όλους στην προκήρυξη.
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-0: Μυθική εμφάνιση και «αγκαλιά» με τον τελικό οι «Ροχιμπλάνκος»!
- Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 1-1: Γκέλα των Λονδρέζων, η Σίτι στο -4
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleage μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!
- Ιστορική πρεμιέρα του NCAA στη Ρώμη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442