Θύρα 7: «Το σημερινό μάζεμα στο γήπεδο ακυρώνεται»
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν ότι ακυρώνεται η συνάντηση που είχαν προγραμματίσει απόψε στις 19:30 έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη, ενόψει της αναμέτρησης με την Γουλβς.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22:00); κεκλεισμένων των θυρών την Γουλβς για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Europa League και οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί είχαν απευθύνει κάλεσμα στους ομοϊδεάτες τους να μαζευτούν στις 19:30 έξω από το γήπεδο για να «ντοπάρουν» τους παίκτες.
Ωστόσο, λόγω των τελευταίων εξελίξεων και της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων από τον κορωνοϊό, οι οπαδοί του Ολυμπιακού τηρώντας υπεύθυνη στάση και κατανοώντας τον κίνδυνο εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσαν ότι ακυρώνεται η συνάντηση έξω από το Καραϊσκάκη.
«Το σημερινό μάζεμα στο γήπεδο ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ», αναφέρει η ανακοίνωση της Θύρας 7 στα social media, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δείχνει για μια ακόμα φορά υπεύθυνη στάση απέναντι στο μεγάλο πρόβλημα της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Το σημερινό μάζεμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.