Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει τη δική του «θεωρία συνωμοσίας» για τον κοροναϊό
Με χιουμοριστική διάθεση, ο Σταμάτης Κραουνάκης καλεί τον κόσμο να αντισταθεί στον πανικό του κοροναϊού.
Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε μέσω Facebook στην εξάπλωση του νέου κορονοϊού SARS-Cov-2, κρούσματα του οποίου έχουν καταγραφεί και στην Ελλάδα.
Με μια ανάρτηση στο Facebook, με κεφαλαία γράμματα, σχολίασε ο Σταμάτης Κραουνάκης τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με φόντο τον πανικό που επικρατεί σε τμήμα του πληθυσμού για την εξάπλωση του κορονοϊού.
Η ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη
«Θα το γράψω με κεφαλαία και να με συμπαθάτε. Ο κοροναβάιρους είναι ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση μείωση πληθυσμών. Κάποτε η ισπανική γρίπη θέρισε τη νεολαία. Τώρα θα θεριστούν οι μεγάλες ηλικίες. Στην Ιταλία οι εντατικές δεν μπορούν να δεχτούν άλλους. Το εμβόλιο υπάρχει, προ υπήρξε του ιού» σχολίασε δηκτικά.
Ο Σταμάτης Κραουνάκης κάλεσε τους πολίτες να «συντονίσουν την αντίσταση» και να κρατήσουν «τη βασική προφύλαξη: κλείστε την τηλεόραση κι ανοίχτε τα παράθυρα»
Σημείωσε επιπλέον μεταξύ άλλων πως «οφείλουμε όσοι είμαστε νουνεχείς να αντισταθούμε στη διασπορά πανικού και να συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά σαν άνθρωποι».
Ο σπουδαίος συνθέτης ανέφερε ακόμη πως ο κοροναϊός είναι «εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών» αλλά και πως «το εμβόλιο προϋπήρξε του ιού».
Τέλος, τονίζει πως «σοβαρό γιατρικό είναι η πρόπολη» καθώς «με πρόπολη πασαλείβουν οι μέλισσες το πτώμα της νεκρής μέλισσας μέσα στην κυψέλη για πλήρη αντισηψία».
- Σε λαϊκό προσκύνημα στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου η σορός του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς απάντηση στο πρόβλημα ανταγωνιστικότητας τα κυβερνητικά μέτρα για τη βιομηχανία
- Παλλήνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο 49χρονου – Τα στοιχεία που προκαλούν ερωτήματα
- Ένα βήμα πριν την καταστροφή: Πώς ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν κατέληξε σε εκεχειρία με τον Τραμπ
- Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ – Μεγάλη «μάχη» με τη Μούρθια για την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup
- Οι «Άγγελοι του Τσάρλι» ξανασυναντιούνται – 50 χρόνια μετά, η κοινή μάχη με τον καρκίνο και ο φεμινισμός
- Ασυμβίβαστο μεταξύ της «κανονικότητας» της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του «μένουμε Ευρώπη»
- Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: Τρεις αποδεδειγμένοι τρόποι που το Μαστιχόνερο διευκολύνει την καθημερινότητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442