Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για δύο βόμβες στο Δικαστικό Μέγαρο
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έχουν αποκλείσει τον χώρο, ενώ αναμένεται και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβες, στην περιοχή του Δικαστικού Μεγάρου.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι τηλεφώνησαν στα γραφεία ιστοσελίδων στην Αθήνα και απείλησαν για την ύπαρξη δύο βομβών οι οποίες θα πυροδοτηθούν στις 10:00 και στις 12.00.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έχουν αποκλείσει τον χώρο, ενώ αναμένεται και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας