Κοροναϊός : Αναβάλλεται και ο Μαραθώνιος των Παρισίων
Οι διοργανωτές αποφάσισαν την αναβολή του Μαραθωνίου, καθώς η αρχική ημερομηνία κρίθηκε επικίνδυνη για τους περίπου 60.000 δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Οι επιπτώσεις της ραγδαίας εξάπλωσης του κοροναϊού στην Ευρώπη, «κτύπησε» και τον Μαραθώνιο των Παρισίων.
Οι διοργανωτές αποφάσισαν την αναβολή του για τις 18 Οκτωβρίου, καθώς η αρχική ημερομηνία της 5ης Απριλίου, κρίθηκε επικίνδυνη για τους περίπου 60.000 δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Ο Μαραθώνιος των Παρισίων είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο και συγκεντρώνει πλήθος συμμετεχόντων και επισκεπτών, δεδομένου πως οι δρομείς ακολουθούν την διαδρομή από τα Ηλύσια Πεδία προς την Οπερα, την Βαστίλλη, το Δάσος της Βινσέν, την Παναγία των Παρισίων, τον Πύργο του Αϊφελ και το Δάσος της Βουλόνης.
- Ο Παναθηναϊκός ψάχνει πρόκριση στο Πλζεν
- Ξυλάς στο in: Οι σπουδές, η προσπάθεια να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο και η συνύπαρξη με τον Τσιτσιπά (pics)
- Ολοκληρώθηκε το παζλ: Οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League
- Γιουβέντους – Γαλατασαράι 3-2 στην παράταση (κ.δ. 3-0): Πάλεψε η Γιούβε, αλλά πέρασαν οι Τούρκοι (vids)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ του Champions League (vids)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπενφίκα 2-1: Ανατροπή και πρόκριση στους «16» για τη Βασίλισσα (vid)
- Πρόκριση-θρίλερ για την Παρί (2-2)
- Μιλάνο – Ολυμπιακός 3-0: Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442