Η Ελένη Μενεγάκη έπαθε πλάκα και αναφώνησε πώς θα ξεκινήσει γυμναστική.
«Αν θα κάνω γυμναστική θα κάνω Δημήτρη (Αλεξάνδρου) το κορμί της Jennifer; Βλέπω αυτό το σώμα της και… έχω κι εγώ κάποια καλά στοιχεία στο κορμάκι μου, αλλά… αυτή είναι σα να την ζωγραφίζουν.».
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Όταν σας έλεγα εγώ ότι έχει και κορμί και είναι όμορφη, φατσάρα και όλα και η Ελιάνα (Χρυσικοπούλου) μου είπε σιγά σιγά…».
Η δε Ελένη Μενεγάκη ήθελε να μάθει αν η Jennifer Lopez έχει αυτό το αψεγάδιαστο κορμί λόγω γυμναστικής ή είναι περισσότερο λόγω διατροφής. Και φυσικά είπε την ατάκα:
«Μπορώ να τρώω πιτόγυρα και να έχω αυτό το κορμί;».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας